23242526
Binnenkort in Cinema Cameo
Bekijk de trailer incredibles 2
27-06-2018
De superhelden familie is terug, en nu met kersverse baby !
Bekijk de trailer Oceans 8
13-06-2018
'Ocean's Eight' volgt het leven van Danny Ocean's criminele zuster (Sandra Bullock). Samen met de hulp van haar vrouwelijke rechterhand (Cate Blanchett) probeert ze een team te rekruteren. Ze hebben het doel een diamant te stelen tijdens het jaarlijkse Met Gala om een kwaadaardige galeriehouder erbij te lappen.
 
Bekijk de trailer Jurassic World : Fallen Kingdom
06-06-2018
Weeral een knappe film uit de reeks.
Bekijk de trailer Solo ( star wars )
23-05-2018
Ja - eindelijk. Een hele film rond het levensverhaal van Han Solo. ( en Chewbacca ) Om van te smullen !!!
 
Bekijk de trailer Rampage
11-04-2018
Nieuwste actie / avonturenfilm met Dwayne Johnson ! De afstandelijke primatoloog Davis Okoye (Johnson) heeft een hechte band met George, de buitengewoon intelligente zilver rug gorilla die hij al vanaf diens geboorte verzorgt. Maar een genetisch experiment maakt van deze vriendelijke aap een woedend wezen van enorme afmetingen. Om het allemaal nog erger te maken, blijkt dat er nog meer dieren een genetische verandering hebben ondergaan. Terwijl deze nieuwe alfa roofdieren in Amerika dood en verderf zaaien, gaat Okoye samen met een uit de gratie geraakte geneticus op zoek naar een geneesmiddel. Hij moet zijn weg banen op een steeds veranderend speelveld, niet alleen om een wereldwijde ramp te voorkomen maar ook om het monster te redden dat ooit zijn vriend was
Bekijk de trailer Sherlock Gnomes
08-04-2018
Tuinkabouters verdwijnen op een dag op mysterieuze wijze uit de Engelse tuinen. Gnomeo schakelt daarom meteen Sherlock Gnomes in, de beste 'accessoire detective' van het land om de verdwijning van de tuinornamenten op te lossen. Helaas blijkt deze Sherlock minder goed te zijn dan zijn menselijke naamgenoot.
 
Bekijk de trailer Rikkie de ooievaar
31-03-2018
Rikkie, wees geworden bij zijn geboorte, is ervan overtuigd dat hij net zoals de leden van zijn adoptiefamilie een ooievaar is. Het moment van de waarheid komt echter wanneer zijn familie de overtocht naar Afrika maakt om te overwinteren. Rikkie kan niet mee omdat hij een musje is en niet sterk genoeg om de lange tocht tot een goed einde te brengen. Achtergelaten in het bos is Rikkie rotsvast van plan om iedereen te tonen dat ook hij een echte ooievaar is. Met de hulp van Olga, een excentrieke uil en Kiki, een narcistische en disco-dansende parkiet, maakt hij zijn eigen reis naar het Zuiden. Een gevaarlijke reis vol valkuilen..
  


 

© 2018, Kruimels Development - Alle rechten voorbehouden