05060708
Binnenkort in Cinema Cameo
Bekijk de trailer No time to die ( James Bond )
08-11-2020
De nieuwste James Bond, de laatste met Daniel Craig . . .
Bekijk de trailer Jungle Cruise
22-07-2020
De nieuwste van Disney. Nog eens een leuke " old school " avonturenfilm met Dwayne Johnson & Emily Blunt. Leuk !
 
Bekijk de trailer Top Gun Maverick
15-07-2020
Na zoveel jaren wachten : eindelijk een vervolg op de mega hit film Top Gun ! Trailer doet al het beste vermoeden : we kijken er naar uit met het hele Cameo team.
Minions 2 : the rise of Gru
08-07-2020
De schattige Minions zijn terug, en dit in hun 2e solo prent !
 
Bekijk de trailer Soul
24-06-2020
Disney / Pixar zorgt weer voor een mooie, verfrissende film !
Bekijk de trailer Wonder Woman 1984
03-06-2020
We maken een sprong naar de jaren 80 voor Wonder Woman’s volgende avontuur op het witte doek waarin ze tegenover twee geheel nieuwe vijanden staat: Max Lord en The Cheetah. Met wederom Patty Jenkins als regisseur en Gal Gadot in de hoofdrol is “Wonder Woman 1984” het vervolg op de eerste film met deze DC-superheld, “Wonder Woman” uit 2017, die records heeft gebroken en wereldwijd 822 miljoen dollar heeft opgebracht. In de film zien we ook Chris Pine als Steve Trevor, Kristen Wiig als The Cheetah, Pedro Pascal als Max Lord, Robin Wright als Antiope en Connie Nielsen als Hippolyta.
 
Bekijk de trailer Mulan
25-03-2020
Geprezen filmmaker Niki Caro brengt het epische verhaal van de legendarische krijger van China tot leven in Disney's Mulan, waarin een heldhaftige jonge vrouw uit liefde voor haar familie en haar land, alles riskeert om een van de grootste krijgers te worden die China ooit heeft gekend. Wanneer de keizer van China besluit dat één man per gezin moet dienen in het keizerlijke leger, om het land te kunnen verdedigen tegen indringers uit het Noorden, neemt Hua Mulan, de oudste dochter van een respectabele krijger, de in het geheim de plaats van haar zieke vader in. Gemaskeerd als man, Hua Jun, wordt ze bij elke training getest en gebruikt ze haar innerlijke kracht om haar ware potentie te kunnen omarmen. Het is een epische reis die haar zal veranderen in een krijger en haar het respect zal opleveren voor een dankbare natie ... en een trotse vader. Mulan heeft een internationale cast met onder meer: Yifei Liu als Mulan; Donnie Yen als commandant Tung; Jason Scott Lee als Böri Khan; Yoson An als Cheng Honghui; met Gong Li als Xianniang en Jet Li als de keizer. De film is geregisseerd door Niki Caro, het scenario is geschreven door Rick Jaffa & Amanda Silver en Elizabeth Martin & Lauren Hynek gebaseerd op het verhalende gedicht The Ballad of Mulan.
  


 

© 2020, Kruimels Development - Alle rechten voorbehouden