23242526
Binnenkort in Cinema Cameo
Bekijk de trailer Frozen 2
20-11-2019
De film waar iedereen op heeft gewacht...
Bekijk de trailer Lion King
17-07-2019
De originele tekenfilm is een klassieker. Wie vond die niet super mooi ? En nu is er de " real life " versie. Indrukwekkend : misschien wel de mooiste film van de zomermaanden...
 
Bekijk de trailer Huisdiergeheimen 2
03-07-2019
De eerste was al o zo leuk. En nu is ie er : deel 2 !
Bekijk de trailer Toy Story 4
26-06-2019
Ja hoor - Toy Story 4. Verdere introductie : overbodig !
 
Bekijk de trailer Child's play
19-06-2019
Onze grote , lieve vriend Chucky is terug !
Bekijk de trailer MIB ( Men in Black ) International
19-06-2019
De Men in Black hebben de Aarde altijd beschermd tegen het uitschot van het universum. In dit nieuwe avontuur tackelen ze hun grootste, meest mondiale dreiging tot nu toe: een mol in de organisatie van de Men in Black.
 
Bekijk de trailer Rocket man
29-05-2019
ROCKETMAN is een epische muzikale fantasie over het ongelooflijke, maar menselijk verhaal van Elton John's doorbraakjaren. De film volgt de fantastische transformatie van het verlegen pianowonder Reginald Dwight naar de internationale superster Elton John. Dit inspirerend en universeel verhaal - de meest geliefde songs van Elton John worden uitgevoerd door ster Taron Egerton - vertelt hoe een kleine jongen één van de meest iconische figuren in de popcultuur werd.
Bekijk de trailer Aladdin
22-05-2019
"Maak je klaar voor de live-action adaptatie van de Disney Classic ALADDIN, vanaf 22 mei 2019 in de bioscoop! De ALADDIN cast bestaat uit: Will Smith als de Geest die de kracht heeft om de 3 wensen te vervullen van diegene die zijn lamp bezit; Mena Massoud als Aladdin, de onfortuinlijke maar aimabele straatrat die smoor is op de Sultan’s dochter; Naomi Scott als Princes Jasmine, de Sultan’s mooie dochter die haar inbreng wil hebben over hoe ze haar leven moet leiden; Marwan Kenzari als Jafar, een duivelse magier die een gemeen plan heeft de Sultan van de troon te stoten; Navid Negahban als de Sultan, de heerser van Agrabah die heel graag een geschikte echtgenoot voor zijn dochter Jasmine wil vinden; Nasim Pedrad als Dalia, Princes Jasmine’s dienstmeisje en vertrouwelinge; Billy Magnussen als Prins Anders, een huwelijkskandidaat uit Skanland en potentiele echtgenoot voor Prinses Jasmine; en Numan Acar als Hakim, Jafars rechterhand en hoofd van de paleiswacht.
 


 

© 2019, Kruimels Development - Alle rechten voorbehouden