23242526
Binnenkort in Cinema Cameo
Bekijk de trailer Star wars the rise of luke skywalker
18-12-2020
Het sluitstuk van deze epische serie ...
Bekijk de trailer Spies in disguise
25-12-2019
Hilarische tekenfilm, fun voor jong en oud ! Een knotsgek avontuur over de beste geheim agent ter wereld die verandert in een blauwe vogel. Hilarische toestanden. Lachen, gieren , brullen ! Ja hoor - een heel leuk filmpje !!!
 
Bekijk de trailer Fc De Kampioenen 4 viva Boma
18-12-2019
Ronaldinho wordt door Boma en Goedele klaargestoomd als nieuwe PDG van de Boma Vleesindustrie NV. Maar zijn hart ligt meer bij het voetbal en bij Niki, zijn nieuwe vlam. Terwijl de Kampioenen een promotiestunt voorbereiden om de Boma worst te lanceren tijdens Aalst Carnaval, zien eeuwige vijanden Fernand en DDT hun kans schoon om de Kampioenen voorgoed uit te schakelen. . .
Bekijk de trailer Frozen 2
20-11-2019
De film waar iedereen op heeft gewacht...
 
Bekijk de trailer Terminator Dark Fate
23-10-2019
Linda Hamilton en Arnold Schwarzenegger keren terug in hun iconische rollen in Terminator: Dark Fate, geregisseerd door Tim Miller (Deadpool) en geproduceerd door de legendarische filmmaker James Cameron en David Ellison.
Bekijk de trailer Torpedo
23-10-2019
Indrukwekkende, Vlaamse film met knappe cast. Er wordt veel verwacht van deze prent, we zijn benieuwd...
 
Bekijk de trailer The Joker
02-10-2019
Put on a happy face ! Heel speciale film, die het verhaal vertelt van hoe eigenlijk een sympathieke jonge kerel door de maatschappij uitgroeide tot meesterbrein en crimineel The Joker. Ziet er een heel verfrissend filmpje uit, alvast een van onze hoogtepunten van dit filmjaar ! Kijk zeker naar de trailer ... De jaren 80. Een clown, Arthur Fleck genaamd, voelt zich uitgekotst en verstoten door de maatschappij. Geleidelijk aan wordt hij krankzinnig, en ontpopt hij zich van vriendelijke, vrolijke clown tot schurk, beter bekend als 'de Joker'. Iemand die kickt op haat en het creren van chaos.
Bekijk de trailer Dora and the lost city of gold
14-08-2019
Dora de bekende tv tekenfiguur, maar nu in levende lijve. Komt dat zien ! Dora en Boots komen tot leven in hun eerste live action film!
 


 

© 2019, Kruimels Development - Alle rechten voorbehouden