22232425
Binnenkort in Cinema Cameo
Bekijk de trailer Star wars the rise of luke skywalker
18-12-2020
Het sluitstuk van deze epische serie ...
Bekijk de trailer Spies in disguise
25-12-2019
Hilarische tekenfilm, fun voor jong en oud ! Een knotsgek avontuur over de beste geheim agent ter wereld die verandert in een blauwe vogel. Hilarische toestanden. Lachen, gieren , brullen ! Ja hoor - een heel leuk filmpje !!!
 
Bekijk de trailer Fc De Kampioenen 4 viva Boma
18-12-2019
Ronaldinho wordt door Boma en Goedele klaargestoomd als nieuwe PDG van de Boma Vleesindustrie NV. Maar zijn hart ligt meer bij het voetbal en bij Niki, zijn nieuwe vlam. Terwijl de Kampioenen een promotiestunt voorbereiden om de Boma worst te lanceren tijdens Aalst Carnaval, zien eeuwige vijanden Fernand en DDT hun kans schoon om de Kampioenen voorgoed uit te schakelen. . .
Bekijk de trailer Trouble
18-12-2019
Het hondje Trouble is geboren met een gouden bot in zijn mond. Hij heeft alles wat zijn hondenhart begeert. Zijn baasje, een rijke barones, is de allerliefste! Maar als zij er plotsklaps niet meer is, wordt Trouble door haar irritante familie bij het vuilnis gezet. Als blijkt dat ze zonder hem geen kans maken op de erfenis, ontstaat er een klopjacht op Trouble. De vrolijke viervoeter belandt in een doldwaas avontuur in de stad met o.a. wilde honden, zingende eekhoorns en een boze pizzabakker. Uiteindelijk neemt een getalenteerde zangeres Trouble onder haar hoede, tot de familie van de barones hem vindt. Kiest Trouble weer voor zijn luizenleventje of voor het echte hondenleven?
 
Bekijk de trailer Le mans 66
13-11-2019
Academy Award-winnaars Matt Damon en Christian Bale schitteren in LE MANS 66, gebaseerd op het waargebeurde verhaal van auto-ontwerper Carroll Shelby (Damon) en autocoureur Ken Miles (Bale). Samen bouwden zij een raceauto voor Ford Motor Company om de strijd aan te gaan met het dominante raceteam van Enzo Ferrari tijdens de 24-uur van Le Mans in 1966.
  


 

© 2019, Kruimels Development - Alle rechten voorbehouden