26272829
Binnenkort in Cinema Cameo
Bekijk de trailer Star wars the rise of luke skywalker
18-12-2020
Het sluitstuk van deze epische serie ...
Bekijk de trailer Spies in disguise
25-12-2019
Hilarische tekenfilm, fun voor jong en oud ! Een knotsgek avontuur over de beste geheim agent ter wereld die verandert in een blauwe vogel. Hilarische toestanden. Lachen, gieren , brullen ! Ja hoor - een heel leuk filmpje !!!
 
Bekijk de trailer Frozen 2
20-11-2019
De film waar iedereen op heeft gewacht...
Bekijk de trailer Torpedo
23-10-2019
Indrukwekkende, Vlaamse film met knappe cast. Er wordt veel verwacht van deze prent, we zijn benieuwd...
 
Bekijk de trailer The Joker
02-10-2019
Put on a happy face ! Heel speciale film, die het verhaal vertelt van hoe eigenlijk een sympathieke jonge kerel door de maatschappij uitgroeide tot meesterbrein en crimineel The Joker. Ziet er een heel verfrissend filmpje uit, alvast een van onze hoogtepunten van dit filmjaar ! Kijk zeker naar de trailer ... De jaren 80. Een clown, Arthur Fleck genaamd, voelt zich uitgekotst en verstoten door de maatschappij. Geleidelijk aan wordt hij krankzinnig, en ontpopt hij zich van vriendelijke, vrolijke clown tot schurk, beter bekend als 'de Joker'. Iemand die kickt op haat en het creëren van chaos.
Bekijk de trailer Dora and the lost city of gold
14-08-2019
Dora de bekende tv tekenfiguur, maar nu in levende lijve. Komt dat zien ! Dora en Boots komen tot leven in hun eerste live action film!
 
Bekijk de trailer Once upon a time in Hollywood
14-08-2019
Quentin Tarantino’s Once Upon a Time in Hollywood speelt zich af in het Los Angeles van 1969, een tijd waarin alles aan het veranderen is. TV-ster Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) en zijn vaste stuntdubbel Cliff Booth (Brad Pitt) proberen aan de bak te komen in een filmindustrie die ze bijna niet meer herkennen. De negende film van schrijver en regisseur Quentin Tarantino is een eerbetoon aan het gouden Hollywood-tijdperk, met meerdere verhaallijnen en een imposante ensemblecast.
Bekijk de trailer Fast and furious presents Hobbs and Shaw
07-08-2019
Keiharde actie met Jason Statham & Dwayne Johnson. Super leuke prent ! 'Hobbs and Shaw' volgt de diplomatieke beveiligingsagent Luke Hobbs en de losbandige Deckard Shaw. Ondanks het feit dat er nog altijd een gespannen sfeer heerst tussen beide, brengt het lot hen weer samen en moeten ze tegen hun zin in samenwerken. Het tweetal moet het opnemen tegen een ongeslagen opponent die de naam Brixton draagt.
 
Playmobil
07-08-2019
De eerste fillm, gebaseerd op het overbekende speelgoed...
Bekijk de trailer Lion King
17-07-2019
De originele tekenfilm is een klassieker. Wie vond die niet super mooi ? En nu is er de " real life " versie. Indrukwekkend : misschien wel de mooiste film van de zomermaanden...
 
Bekijk de trailer Anna
10-07-2019
De nieuwste van Franse wonderknaap Luc Besson. Een film zoals we van hem gewoon zijn : snoeiharde actie, knappe actrices en flitsende acties. Zo hebben we het graag in de Cameo ! De Russische Anna is werkzaam als verkoopster. Tot ze internationaal doorbreekt en het helemaal maakt als mode-icoon. Achter haar mooie uiterlijk huist evenwel een duister geheim.
  


 

© 2019, Kruimels Development - Alle rechten voorbehouden