10111213
Binnenkort in Cinema Cameo
Bekijk de trailer Top Gun Maverick
15-07-2020
Na zoveel jaren wachten : eindelijk een vervolg op de mega hit film Top Gun ! Trailer doet al het beste vermoeden : we kijken er naar uit met het hele Cameo team.
Bekijk de trailer No time to die ( James Bond )
08-04-2020
De nieuwste James Bond, de laatste met Daniel Craig . . .
 
Bekijk de trailer Mulan
25-03-2020
Geprezen filmmaker Niki Caro brengt het epische verhaal van de legendarische krijger van China tot leven in Disney's Mulan, waarin een heldhaftige jonge vrouw uit liefde voor haar familie en haar land, alles riskeert om een van de grootste krijgers te worden die China ooit heeft gekend. Wanneer de keizer van China besluit dat één man per gezin moet dienen in het keizerlijke leger, om het land te kunnen verdedigen tegen indringers uit het Noorden, neemt Hua Mulan, de oudste dochter van een respectabele krijger, de in het geheim de plaats van haar zieke vader in. Gemaskeerd als man, Hua Jun, wordt ze bij elke training getest en gebruikt ze haar innerlijke kracht om haar ware potentie te kunnen omarmen. Het is een epische reis die haar zal veranderen in een krijger en haar het respect zal opleveren voor een dankbare natie ... en een trotse vader. Mulan heeft een internationale cast met onder meer: Yifei Liu als Mulan; Donnie Yen als commandant Tung; Jason Scott Lee als Böri Khan; Yoson An als Cheng Honghui; met Gong Li als Xianniang en Jet Li als de keizer. De film is geregisseerd door Niki Caro, het scenario is geschreven door Rick Jaffa & Amanda Silver en Elizabeth Martin & Lauren Hynek gebaseerd op het verhalende gedicht The Ballad of Mulan.
Bekijk de trailer Onward
04-03-2020
De nieuwste van Disney / Pixar !
 
Bekijk de trailer bad boys for life
22-01-2020
Kei grappig & van onze Belgische vriendjes / regisseurs. Hun eerste Hollywood film : ze doen het toch maar / en wat een klepper ! ( om fier op te zijn )
Bekijk de trailer Spies in disguise
25-12-2019
Hilarische tekenfilm, fun voor jong en oud ! Een knotsgek avontuur over de beste geheim agent ter wereld die verandert in een blauwe vogel. Hilarische toestanden. Lachen, gieren , brullen ! Ja hoor - een heel leuk filmpje !!!
 
Bekijk de trailer Yummy
18-12-2019
Een Vlaamse horror film, dat kom je niet veel tegen ! Van de producers van PATSER, TORPEDO en regisseur Lars Damoiseaux
Bekijk de trailer Trouble
18-12-2019
Het hondje Trouble is geboren met een gouden bot in zijn mond. Hij heeft alles wat zijn hondenhart begeert. Zijn baasje, een rijke barones, is de allerliefste! Maar als zij er plotsklaps niet meer is, wordt Trouble door haar irritante familie bij het vuilnis gezet. Als blijkt dat ze zonder hem geen kans maken op de erfenis, ontstaat er een klopjacht op Trouble. De vrolijke viervoeter belandt in een doldwaas avontuur in de stad met o.a. wilde honden, zingende eekhoorns en een boze pizzabakker. Uiteindelijk neemt een getalenteerde zangeres Trouble onder haar hoede, tot de familie van de barones hem vindt. Kiest Trouble weer voor zijn luizenleventje of voor het echte hondenleven?
 
Bekijk de trailer Last christmas
06-12-2019
O zo mooie, romantische film. Aanrader : knappe actrice, super leuke muziek, speelt zich af in London & fijn verhaal. Om even weg te dromen ! Synopsis : De jonge, losbandige en soms wat humeurige Kate (Emilia Clarke) is niet tevreden over haar leven. Niet alleen vanwege de zware periode die ze heeft doorstaan, maar ook door het irritante gerinkel van de belletjes aan haar schoenen - zij werkt namelijk als elf in een kerstwinkel die het hele jaar door open is. Tom (Henry Golding) lijkt te mooi om waar te zijn als hij haar leven binnen komt lopen en hij door de muur die Kate om zich heen gebouwd heeft lijkt door te breken. Terwijl Londen zich klaarmaakt voor de mooiste tijd van het jaar, lijkt niks goed te gaan voor deze twee, maar soms moet je gewoon naar je hart luisteren... en een beetje ‘faith’ hebben. De muziek van George Michael en Wham! is prominent aanwezig in Last Christmas, waaronder natuurlijk ook de bitterzoete kerstklassieker waar de film haar naam aan ontleent. . .
  


 

© 2019, Kruimels Development - Alle rechten voorbehouden