21222324
Binnenkort in Cinema Cameo
Bekijk de trailer Jungle Cruise
28-07-2021
De nieuwste van Disney. Nog eens een leuke " old school " avonturenfilm met Dwayne Johnson & Emily Blunt. Leuk !
Bekijk de trailer Top Gun Maverick
07-07-2021
Na zoveel jaren wachten : eindelijk een vervolg op de mega hit film Top Gun ! Trailer doet al het beste vermoeden : we kijken er naar uit met het hele Cameo team.
 
Bekijk de trailer No time to die ( James Bond )
02-04-2021
De nieuwste James Bond, de laatste met Daniel Craig . . .
Bekijk de trailer K3 Dans van de Farao
16-12-2020
De nieuwste K3 film !
 
Bekijk de trailer Death on the Nile
16-12-2020
Wat een topper !!! Hercule Poirot’s Egyptische avontuur begint op een cruiseboot op de Nijl. De luxe trip verandert echter al snel in een angstaanjagende jacht op een moordenaar als een huwelijksreis wordt opgeschrikt door agressieve moorden. Het is het sinistere verhaal van obsessieve liefde en de moordende consequenties hiervan en speelt zich af in een episch landschap van woestijn en Koninklijke pyramides van Egypte. De film volgt een groep voortreffelijk gekleede reizigers met genoeg schokkende wendingen die het publiek zullen verrassen tot aan de laatste ontknoping. Topcast !
Bekijk de trailer Honest Thief
23-10-2020
De nieuwste van Liam Neeson ! Topper. Het verhaal: De beruchte bankovervaller Tom (Liam Neeson) wil niet dat zijn relatie met Annie op leugens is gebaseerd en besluit zichzelf aan te geven. Maar als hij de FBI belt en bekent wordt hij vierkant uitgelachen. Na wat aandringen gaan agenten Nivens en Hall op onderzoek uit en ontdekken dat Tom de waarheid spreekt! Zij hebben alleen eigen plannen met Toms gestolen geld… Dit is het begin van een bizar kat-en-muisspel, waarbij het nog maar de vraag is wie de echte dieven zijn. Aktie knaller van formaat !
 
Minions 2 : the rise of Gru
08-07-2020
De schattige Minions zijn terug, en dit in hun 2e solo prent !
Bekijk de trailer Wonder Woman 1984
03-06-2020
We maken een sprong naar de jaren 80 voor Wonder Woman’s volgende avontuur op het witte doek waarin ze tegenover twee geheel nieuwe vijanden staat: Max Lord en The Cheetah. Met wederom Patty Jenkins als regisseur en Gal Gadot in de hoofdrol is “Wonder Woman 1984” het vervolg op de eerste film met deze DC-superheld, “Wonder Woman” uit 2017, die records heeft gebroken en wereldwijd 822 miljoen dollar heeft opgebracht. In de film zien we ook Chris Pine als Steve Trevor, Kristen Wiig als The Cheetah, Pedro Pascal als Max Lord, Robin Wright als Antiope en Connie Nielsen als Hippolyta.
 


 

© 2021, Kruimels Development - Alle rechten voorbehouden