24252627
Binnenkort in Cinema Cameo
Bekijk de trailer Lion King
17-07-2019
De originele tekenfilm is een klassieker. Wie vond die niet super mooi ? En nu is er de " real life " versie. Indrukwekkend : misschien wel de mooiste film van de zomermaanden...
Bekijk de trailer Huisdiergeheimen 2
03-07-2019
De eerste was al o zo leuk. En nu is ie er : deel 2 !
 
Bekijk de trailer Toy Story 4
26-06-2019
Ja hoor - Toy Story 4. Verdere introductie : overbodig !
Bekijk de trailer Aladdin
22-05-2019
"Maak je klaar voor de live-action adaptatie van de Disney Classic ALADDIN, vanaf 22 mei 2019 in de bioscoop! De ALADDIN cast bestaat uit: Will Smith als de Geest die de kracht heeft om de 3 wensen te vervullen van diegene die zijn lamp bezit; Mena Massoud als Aladdin, de onfortuinlijke maar aimabele straatrat die smoor is op de Sultanís dochter; Naomi Scott als Princes Jasmine, de Sultanís mooie dochter die haar inbreng wil hebben over hoe ze haar leven moet leiden; Marwan Kenzari als Jafar, een duivelse magier die een gemeen plan heeft de Sultan van de troon te stoten; Navid Negahban als de Sultan, de heerser van Agrabah die heel graag een geschikte echtgenoot voor zijn dochter Jasmine wil vinden; Nasim Pedrad als Dalia, Princes Jasmineís dienstmeisje en vertrouwelinge; Billy Magnussen als Prins Anders, een huwelijkskandidaat uit Skanland en potentiele echtgenoot voor Prinses Jasmine; en Numan Acar als Hakim, Jafars rechterhand en hoofd van de paleiswacht.
 
Bekijk de trailer Corgi
03-04-2019
Nieuwe, leuke tekenfilm !
Bekijk de trailer Dumbo
27-03-2019
Wie had dat ooit gedacht ? Dumbo verfilmd als " live action " !!! Holt Farrier was ooit een succesvolle circusartiest tot hij naar het front trok ten tijde van de oorlog en als een veranderd man terugkeerde. Hij wordt ingehuurd door circuseigenaar Max Medici om voor de pasgeboren olifant Dumbo te zorgen, die over enorme oren beschikt en hierdoor het mikpunt van spot is. Wanneer Holts kinderen erachter komen dat Dumbo kan vliegen besluiten de ondernemer V.A. Vandemere en de zweefartieste Colette Marchant om van Dumbo een ster te maken.
 
Bekijk de trailer Stan en Ollie
13-03-2019
Het aangrijpende verhaal van dit olijke duo. Bijzonder mooie retro film met veel nostalgie. Die moet je in de Cameo komen kijken ! Stan en Ollie, beter bekend als Laurel en Hardy, is het grootste komische duo dat Hollywood gekend heeft. Met een gouden tijdperk op zak, besluit het duo jaren later hun triomfantelijke afscheidstournee te plannen in Groot-BrittanniŽ en Ierland. Ondanks de druk die op hen ligt wegens een hectisch schema weten ze met de steun van hun echtgenotes hun status veilig te stellen bij het aanbiddende publiek.
Bekijk de trailer Urbanus : de vuilnisheld
27-02-2019
De eerste langspeel tekenfilm van Urbanus. De verwachtingen zijn hoog...
 
Bekijk de trailer Cold Pursuit
27-02-2019
De nieuwste aktie film van Liam Neeson ! Wanneer zijn zoon vermoord wordt door een drugsbaron, neemt de hardwerkende familieman Nels het heft in eigen handen. Een action thriller die zich afspeelt in het sneeuwlandschap van Colorado.
Bekijk de trailer Lego Movie 2
20-02-2019
 
Bekijk de trailer Trio ( premiere : volzet ! )
13-02-2019
Wim, boekhouder, neuroot en eenzaat worstelt al een tijdje met een depressie. Zijn halfbroer en tegenpool Gert probeert hem op te beuren met een niet zo alledaags cadeau. Lise, een grofgebekte escorte, maakt in Wim lang verloren gevoelens los. De depressie lijkt ver weg. Ze praten, lachen, dansen... maar ze zijn niet alleen. Gert is eveneens betoverd door de eigenwijze, intrigerende Lise. De paringsdans begint. Een onwaarschijnlijk trio ontstaat. Voor het eerst heerst er rivaliteit tussen de broers. Een uur lang is Lise van hen. Daarna is alles anders. Kom zeker naar de premiŤre van deze film ! Zondag 3 februari om 20.15 uur. ( in aanwezigheid van Matteo Simoni, Ruth Beeckmans en Bruno Vanden Broecke ! ) VOLZET ...
Bekijk de trailer Hoe tem je een draak 3
20-01-2019
In dit nieuwe hoofdstuk ontdekken Hikkie en Tandloos eindelijk waar ze voor bestemd zijn: Hikkie wordt het hoofd van het dorp Berk met Astrid aan zijn zijde, en Tandloos wordt de leider van de draken. Dan worden ze geconfronteerd met een levensbedreigend gevaar en valt Tandloos voor een Hemelfeeks-draak. De vriendschap tussen Hikkie en Tandloos wordt hierdoor meer dan ooit op de proef gesteld.
 
Bekijk de trailer Coureur

In 'Coureur' zien we de jonge Felix opgroeien als een insider op wielerwedstrijden van een veteranenbond. Hij moet en zal ook coureur worden net als zijn vader Mathieu, die in zijn zoon een kans ziet om zijn eigen mislukte wielerdromen waar te maken. Eenmaal volgroeid, geeft Felix echter blijk van toptalent. Als nationaal beloftekampioen gaat Felix zijn eigen weg om het waar te maken in het beloofde land van het jeugdwielrennen: Italie. De moordende concurrentie en zijn frele gezondheid spelen hem echter parten. Maar bloed kruipt waar het niet gaan kan.
  


 

© 2019, Kruimels Development - Alle rechten voorbehouden