Skip to main content

Nowhere (Zebra cinema)

Deze film wordt op meerdere data vertoond

Nowhere (Zebra cinema)

06april20:30Nowhere (Zebra cinema)Vlaamse Versie20:30 TypeDrama

Film details

Op vrijdag 21 januari geeft Koen De Bouw niet enkel het startschot voor de eerste wintereditie van Filmfestival Oostende, ook zijn nieuwste film Nowhere schiet er uit de startblokken. Now/here is geregisseerd en geschreven door Peter Monsaert, met in de hoofdrol Koen De Bouw (The Man Who Sold His Skin) en Noa Tambwe Kabati (wtFock, Welp). Sebastien Dewaele (Undercover, Eigen Kweek), Sofie Decleir (De Dag), Karlijn Sileghem (Home) en Ruth Becquart (Chaussée D’Amour) vullen de cast aan.

Nowhere vertelt het verhaal van ex-truckchauffeur André (Koen De Bouw) die zijn dagen vult met het opknappen van een afgelegen baancafé. Zijn routineuze bestaan wordt verstoord wanneer hij de dakloze tiener Thierry (Noa Tambwe Kabati) betrapt op een poging tot inbraak. Sterk geraakt door zijn verhaal, neemt André hem onder zijn hoede en gaan ze op zoek naar Thierry’s familie. Tijdens de roadtrip groeit niet alleen een bijzondere vriendschap maar ook het besef dat ze elkaar nodig hebben om het verleden te laten rusten.

Nowhere is een productie van Lunanime (producenten Jan De Clercq en Annemie Degryse), in coproductie met Need Productions, Telenet en Eén. De film kwam tot stand met steun van het Vlaams Audiovisueel Fonds (VAF)/Filmfonds van Vlaams minister van Cultuur Jan Jambon en van het Vlaams noodfonds corona van de Vlaamse regering, Fédération Wallonie – Bruxelles, stad Gent, Creative Europe Media, Lumière Invest en Lumière Publishing.

Onze beoordeling:

8.5/10

Reserveer nu jouw plaats

Jouw toegangsticket

Nowhere

Tickets are not available for sale any more for this event!