20212223
Tarieven

Cinema Cameo hanteert 1 tarief ongeacht hoe jong of hoe oud je bent.  Voor 6 euro kan je elke film bekijken!  Je kan je tickets online bestellen of aan de kassa een 15-tal minuten voor het begin van de voorstelling.  (Deuren openen meestal 15-tal minuten voor het begin van de voorstelling).

Als je online ticktes koopt, ben je altijd zeker dat je plaats hebt. Maar je mag niet met voorkeur eerst binnen als er een wachtrij staat. Je mag wel een halfuur of bij drukke dagen zelfs een uur op voorhand komen en wanneer je u aanmeld aan de kassa dan mag je in de wachtzaal boven wachten.

Als je zoekt naar een origineel en verrassend geschenk, dan bieden wij onze “movie gift” aan. Bepaal zelf hoeveel tickets je als geschenk wens te geven. Een Moviegift kost 6 euro.

Kom je tijdens de maand van je verjaardag , voor gelijk welke vertoning, met minimum 6 betalende vrienden of vriendinnen, dan is voor jou, op vertoon van je identiteitskaart, toegang + popcorn + drank gratis!  Als dat geen reden is om een filmpje mee te pikken!!

Kom je met een grote groep, dan kan je op voorhand je bestelling doorgeven zodat wij alles klaarzetten voor jullie. Reserveer jullie plaatsen alvast online voor nog een vlotter verloop.  

© 2019, Kruimels Development - Alle rechten voorbehouden