24252627
Tarieven

Prijzen per stuk

Filmticket @ € 6 p.p. (0-99 j)
Moviegift @ € 6 per stuk

 

Party formules

 • Movie Party (min. 6 gasten) @ € 6 p.p. + jarige* krijgt gratis film, kleine popcorn en drankje 
 • All-in Movie Party (min. 10 gasten) film, kleine popcorn en drankje @ € 10 p.p. + jarige* gratis
 • Big Party (groep vanaf 20 pers.) @ € 6 p.p. + bestelling wordt klaargezet en plaatsen gereserveerd (1 jarige gratis per 6 betalende)
 • Surprise Party (min. 10 gasten) @ € 12 p.p. + jarige* krijgt gratis film, kleine popcorn en drankje 
   

* in de maand dat je jarig bent

Wat houdt de Surprise Party in?

 • De gasten verzamelen drie kwartier voor aanvang van de film in het door ons versierde feestzaaltje
 • De jarige komt een half uur voor aanvang van de film aan en wordt verrast door de aanwezigheid van iedereen
 • De jarige mag gratis binnen en krijgt er nog een kleine popcorn en drankje bovenop met de felicitaties van het ganse Cameo-team!
 • Kadootjes kunnen in het zaaltje worden opengedaan en blijven liggen tot na de film
 • Laat ons op voorhand weten met hoeveel jullie zijn en wat jullie tijdens de film willen verorberen zodat wij alles tot in de puntjes kunnen voorbereiden

Meer info en reservatie van (kinder)feestjes bel Bieke op 0473 18 98 18.

 

Cinema Cameo hanteert 1 tarief ongeacht hoe jong of hoe oud je bent.  Voor 6 euro kan je elke film bekijken!  Je kan je tickets online bestellen of aan de kassa een 15-tal minuten voor het begin van de voorstelling.  (Deuren openen meestal 15-tal minuten voor het begin van de voorstelling). OPGELET ER IS GEEN BANCONTACT ENKEL CASH

Als je online ticktes koopt, ben je altijd zeker dat je plaats hebt. Maar je mag niet met voorkeur eerst binnen als er een wachtrij staat. Je mag wel een halfuur of bij drukke dagen zelfs een uur op voorhand komen en wanneer je u aanmeld aan de kassa dan mag je in de wachtzaal boven wachten.

Als je zoekt naar een origineel en verrassend geschenk, dan bieden wij onze “movie gift” aan. Bepaal zelf hoeveel tickets je als geschenk wens te geven. Een Moviegift kost 6 euro.

Kom je tijdens de maand van je verjaardag , voor gelijk welke vertoning, met minimum 6 betalende vrienden of vriendinnen, dan is voor jou, op vertoon van je identiteitskaart, toegang + popcorn + drank gratis!  Als dat geen reden is om een filmpje mee te pikken!! Of kies voor onze all-in formule, waarbij je gasten ook genieten van een popcorn en een drankje aan een korting van € 1,50!

Kom je met een grote groep, dan kan je op voorhand je bestelling doorgeven zodat wij alles klaarzetten voor jullie. Reserveer jullie plaatsen alvast online voor nog een vlotter verloop.  

© 2019, Kruimels Development - Alle rechten voorbehouden