24252627
Tarieven

Prijzen per stuk

Filmticket @ € 7,00 (vanaf 01/03/2020)
Moviegift @ € 7,00 (vanaf 01/03/2020)

Zebracinema @ € 7,00 per stuk

Klik hier voor Reservatie voor grote groepen

 

Cinema Cameo hanteert 1 tarief ongeacht hoe jong of hoe oud je bent.  

Voor 7 euro kan je elke film bekijken !  

 

Je kan je tickets online bestellen of aan de kassa een 15-tal minuten voor het begin van de voorstelling.  (Deuren openen meestal 15-tal minuten voor het begin van de voorstelling).

OPGELET : ER IS GEEN BANCONTACT ENKEL CASH EN PAYCONIQ.

Als je online ticktes koopt, ben je altijd zeker dat je plaats hebt. Je mag zelfs met voorkeur eerst binnen langs de rechterdeur. Je mag ook een halfuur of bij drukke dagen zelfs een uur op voorhand komen en wanneer je u aanmeldt aan de kassa dan mag je in de wachtzaal boven wachten.

Als je zoekt naar een origineel en verrassend geschenk, dan bieden wij onze “movie gift” aan. Bepaal zelf hoeveel tickets je als geschenk wens te geven. Een Moviegift kost 7,00 euro.

Kom je tijdens de maand van je verjaardag , voor gelijk welke vertoning, met minimum 6 betalende vrienden of vriendinnen, dan is voor jou, op vertoon van je identiteitskaart, toegang + popcorn + drank gratis!  Als dat geen reden is om een filmpje mee te pikken!! Of kies voor onze all-in formule, waarbij je gasten ook genieten van een popcorn en een drankje aan een korting van € 1,50!

Kom je met een grote groep, dan kan je op voorhand je bestelling doorgeven zodat wij alles klaarzetten voor jullie. Reserveer jullie plaatsen alvast online voor nog een vlotter verloop. 

  

© 2021, Kruimels Development - Alle rechten voorbehouden