Skip to main content

Tarieven

Filmticket

€7,00

Moviegift

€7,00

Zebracinema

€7,00

Cinema Cameo hanteert 1 tarief ongeacht hoe jong of hoe oud je bent. Voor 7 euro kan je elke film bekijken!

Je kan je tickets online bestellen of aan de kassa een 15-tal minuten voor het begin van de voorstelling.  (Deuren openen meestal 15-tal minuten voor het begin van de voorstelling).

OPGELET:

  • Er mag geen eigen snoep of drank meegenomen worden in de bioscoop.
  • Er is geen Bancontact, enkel cash en Payconiq.

Als je online ticktes koopt, ben je altijd zeker dat je plaats hebt. Je mag zelfs met voorkeur eerst binnen langs de rechterdeur.

Je mag ook een halfuur of bij drukke dagen zelfs een uur op voorhand komen en wanneer je u aanmeldt aan de kassa dan mag je in de wachtzaal boven wachten.

Grote groepen

Kom je met een grote groep, dan kan je op voorhand je bestelling doorgeven zodat wij alles klaarzetten voor jullie.

Reserveer jullie plaatsen alvast online voor nog een vlotter verloop.

Verjaardag

Kom je tijdens de maand van je verjaardag, voor gelijk welke vertoning, met minimum 6 betalende vrienden of vriendinnen?

Dan is voor jou, op vertoon van je identiteitskaart, toegang + popcorn + drank gratis!  Als dat geen reden is om een filmpje mee te pikken!

All-in

Kies je voor onze all-in formule, waarbij je gasten ook genieten van een popcorn en een drankje aan een korting van €1,50?

Reserveer jullie plaatsen alvast online zodat wij alles kunnen klaarzetten voor jullie.

Moviegift

Als je zoekt naar een origineel en verrassend geschenk, dan bieden wij onze “movie gift” aan.

Bepaal zelf hoeveel tickets je als geschenk wens te geven. Een Moviegift kost 7,00 euro.

Bedrijven

Onze zaal met 179 zitjes die charme, comfort en technisch karakter aan mekaar linkt, is geschikt om uw personeel te verwennen. Wij projecteren voor u een film naar keuze. Ook een avant-première van een nieuwe film kunnen wij voor u vastleggen.

Ver van de protocollaire bedrijfsfeesten zal de unieke sfeer van onze zalen heel lang in het geheugen geprint blijven.… Een vertoning “à la carte“ organiseren kan vanaf 100 deelnemers aan uiterst gunstige voorwaarden. De zaal is eveneens beschikbaar voor een vergadering, een debat, de presentatie van een product, …

Verras uw handelspartners door ze te ontvangen op een onverwachte plaats buiten de zalen van gewone vergaderingen!

Scholen

Naar de bioscoop komen is leuk! Een film behandelt altijd een centraal thema met bijkomende vragen. De visie van een film maakt het mogelijk om een debat uit te lokken over onderwerpen die niet altijd gemakkelijk zijn om aan te brengen.

De film kan u de gelegenheid geven om in uw klas of school een discussie te lanceren.

Een film maakt het eveneens mogelijk om gemakkelijker bepaalde delicate en moeilijke onderwerpen te verduidelijken (vb. armoede, racisme …). Wij kunnen u natuurlijk helpen in de keuze van de film in functie van het soort debat of onderwerp dat u wilt brengen.

Zebra Cinema

Voortaan kan je op dinsdagavond in Cinema Cameo terecht voor Zebracinema, een initiatief van CC de Bogaard. Zebracinema is het circuit van de arthousefilm in Limburg en streeft ernaar om de recente kwaliteitsfilm te tonen aan het Limburgse filmpubliek. Hierbij gaat extra aandacht naar de Europese en mondiale film en naar het filmdebuut van jonge regisseurs.

Wanneer: elke dinsdag om 20.15 uur. Bij elke Zebrafilm is een korte inleiding voorzien. Een ticket kost € 7,00. Je kan hier ook online je tickets reserveren.

Meer info en programmatie: www.debogaard.bewww.zebracinema.be